Register Belastingadviseurs:

Ter ondersteuning en uitbouw van  fiscale vakkennis sloot Stef zich in 2008 aan bij de toenmalige beroepsgroep “College van Belastingadviseurs. Deze is in 2011 opgegaan in de huidige beroepsgroep “Register Belastingadviseurs”.

Door het voldoen aan de voorwaarden van actuele kennis middels de permanente educatieplicht mag Administratiekantoor S.R. Rasch zich “erkend RB kantoor”  noemen en Stef Rasch RB de titel “Register Belastingadviseur” voeren.

Het Register Belastingadviseurs (RB) is met ruim 7.500 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb. Zij kunnen bij het RB terecht voor belangenbehartiging richting overheid en politiek, vaktechnische informatie en ondersteuning in de beroepsuitoefening, opleidingen om RB te worden en PE-cursussen om hun kwaliteit en kennis op peil te houden. Ondernemers vinden in ‘hun’ RB een integer, pragmatisch adviseur met uitgebreide fiscale kennis en ervaring, en gevoel voor ondernemerschap.

Opdrachtgevers van RB leden hebben de zekerheid dat de kennis van de bij het RB aangesloten belastingadviseur up-to-date is en dat zijn adviezen gebaseerd zijn op de meest recente ontwikkelingen op fiscaal gebied.

Voor gedetailleerde informatie verwijzen wij gaarne naar de website van het RB www.rb.nl